luni, 6 septembrie 2010

Identitatea lui The Stig din Top Gear a fost dezvaluita.

Probabil ca nu este iubitor de masini care sa urmareasca vestita emisiune Top Gear si sa nu-si dea cu presupusul asupra identitatii persoanei ce il interpreteaza pe The Stig, personaj care conduce masinile pe circuitul Top Gear, stabileste cel mai bun timp de parcurs si are ultimul cuvint in testarea acestora.
Identitatea lui The Stig este foarte bine pastrata de catre producatorul emisiunii, BBC, si chiar persoana in cauza are stipulat in contractul sau, ca nu trebuie sa-si dezvaluie identitatea, in caz contrar va fi concediat imediat.
Prima persoana care l-a interpretat pe The Stig a fost un pilot britanic, Perry McCarthy, care a participat in Formula 1, insa fara prea mare succes. Ulterior rolul misteriosului pilot din Top Gear, a fost interpretat timp de sapte ani de catre Ben Collins, care a pilotat in Formula 3. Acesta probabil va fi concediat si el, intrucat intentioneaza sa-si publice autobiografia, iar pentru ca cei de la BBC au refuzat acest lucru, s-a ajuns in instanta, unde acesta a avut castig de cauza.
Drept urmare in curind indentitatea vestitului The Stig din show-ul Top Gear, va fi din nou necunoscuta, iar multi iubitori ai emisiunii vor face din o multime de presupuneri asupra persoanei acestuia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu