vineri, 24 septembrie 2010

Din lumea animalelor.

Multe persoane se intereaba de ce, cainii se cer afara, ca si cum nu ar mai rezista in casa. Ei bine am gasit o posibila explicatie. Acum nu stiu, or fi prea stresati de catre stapani sau a trecut prea mult timp de cand au fost ultima data. Chiar nu pot sa imi dau seama, ca nu detin caine. Voi ce credeti? 
P.s.: trucajul e chiar simpatic.

miercuri, 22 septembrie 2010

O festivitate ciudata...


Acest articol nici nu stiu cum as fi putut sa-l intitulez. Cind am vazut acest videoclip am fost cuprins de o stare ciudata, nu stiu cum sa o descriu. Unii oameni, pur si simplu sunt inconstienti prin natura lucrurilor pe care le fac. Sa incerci sa educi copii de mici cu arta razboiului, nu prea ai inteleg. Cind vor creste mari, oare ce vor face, ce sperante poti sa ai de la ei, ca vor avea o viata mai buna ... Ii inveti de mici cu arma in mana, si crezi ca atunci cind vor fi mari vor dori sa lucreze intr-o fabrica, la un birou, slabe sanse.
Romanii au o vorba: "cine seamana vint, culege furtuna", probabil si de aceea in orient nu va fi pace niciodata.

marți, 21 septembrie 2010

O fotografie deosebita.

Pe 11 septembrie, Isaac Gutiérrez Pascual se afla in Los Sotos de la Albolafia, o rezervatie naturala din Cordoba ce ocroteste numeroase specii de pasari. Furtuna isi strangea norii, iar debutul ei parca miroasea in aer.
Pascual avea la el un Canon 5D dotat cu setul de lentile Canon EF70-200 2.8 IS, precum si un senzor de lumina Sekonik. Cu setarile ISO 320, f/5.6 si 1/320, fotograful a asteptat momentul potrivit. Se afla indubitabil in locul potrivit. Era si omul potrivit, intrucat este un fotograf profesionist cu experienta. Cand un nor urias a inceput sa se deformeze, pasarile s-au dus in coruri spre culcare iar Venus a aparut pentru cateva secunde, Pascual a apasat butonul, salvand fotografia in format pur, RAW. Nu a umblat deloc la ea, rezultatul fiind exact asa cum il puteti vedea:

Click aici pentru a vedea fotografia originala, in detaliu!

Fotografia aceasta este pur si simplu fabuloasa!

Sursa/Foto: yuppy

luni, 20 septembrie 2010

Lectie de vointa.


Persoana la care ma refer este un francez, Philippe Croizon, in virsta de 42 ani, caruia, datorita unui accident de munca i-au fost amputate mainile si picioarele. Acesta a reusit sa traverseze Canalul Minecii inot, ajungind de la Folkestone (Anglia) pe coasta franceza in numai 13 ore. Acesta a reusit chiar sa scoata un timp mult mai bun, fata de cel preconizat, ajungind in avans cu cateva ore. Barbatul a inaintat cu aproxiamtiv trei kilometri pe ora, fata de o medie de patru, cinci kilometri pe ora pentru persoanele valide. Ideea de a traversa Canalul Manecii i-a venit in urma cu 16 ani cand a vazut la televizor un reportaj cu o inotatoare ce a traversat Canalul.Pentru a-si duce la indeplinire provocarea, Philippe Croizon a avut fixate proteze la partile ramase la picioare, la cioturile de la maini neavind montat nimic intrucat nu se putea folosi de ele, de acestea folosindu-se mai mult pentru echilibru. Pentru obiectivul sau francezul s-a antrenat timp de doi ani pina la 30 de ore pe saptamana. Reportajul realizat de catre televiziunea franceaza il puteti urmari pe : http://www.youtube.com/watch?v=2WzTacj-aKk&feature=player_embedded